Over ons

Over Shado bvba 

Shado is opgericht naar aanleiding van gesprekken met veel van onze klanten die zochten naar goede, veilige en leuke producten om het leven aangenamer te maken.  Ons assortiment is door de jaren heen rustig geëvolueerd en we blijven zoeken naar die kleine zaken die het verschil kunnen maken.  Het is niet ons doel om de grootste shop te worden maar we willen wel die zaken aanbieden waarvan we weten dat het leuk en kwalitatief is.

Is er iets dat je zoekt en niet in onze shop vindt, laat zeker weten en misschien kunnen we het vinden.

Onze gegevens en locatie winkel:

Shado bvba
Schoolstraat 22
2235  Houtvenne
BE 0830.650.887

Tel : 0495 / 237.299
 

Al onze producten zijn officieel goedgekeurd.

Het is allemaal begonnen met Premium GOld : 

Over Premium Gold (FAVV nr. PL/1706)

De natuurlijke energie voor de seksueel actieve man.

Een van de domeinen is het behandelen van problematieken met betrekking tot seksualiteit. Karen Peger heeft als seksuologe ivm oa. erectiestoornissen al meer dan 20 jaar ervaring en heeft sinds enkele jaren een zelfstandige praktijk. In haar praktijk heeft ze veel mannen die kampen met erectieproblemen.

We zochten naar een gezonde natuurlijke ondersteuning van de erectie of het libido in het algemeen.

We hebben enkele jarne geleden, in samenspraak met 10 mannen, een aantal testen uitgevoerd en deze bleken allemaal unaniem positief te zijn. Het gaat zowel over hetero- als homoseksuele contacten.  Ondertussen hebben we enkele honderden trouwe klanten die zeer tevreden zijn met Premium Gold.

Ondertussen hebben we meer dan 500 tevreden gebruikers.

Check de getuigenissen om enkele van onze cliënten aan het woord te zien.

U vindt meer info over de praktijk op www.karenpeger.be en indien gewenst kunt u onze producten altijd afhalen in één van de Bpost afhaalpunten.

Op vraag van onze klanten hebben we stelselmatig ons assortiment uitgebreid en we hopen dat u vindt wat u zoekt.

We merkten dat gewrichtspijn het leven van veel mensen die we kennen tot een hel maakt. Via een vriend zijn we terecht gekomen bij Artiforte (http://www.artiforte.be).  Het effect hiervan heeft ons met verstomming geslagen.  Mensen die niet meer kunnen funcitoneren van de pijn konden na enkele weken terug gewoon lopen, stappen maw leven.  We hebben klanten tussen de 40 en de 85.  Allen kunnen niet meer zonder ArtiForte.

De meeste van de andere producten zijn iets luchtiger maar dat mag natuurlijk ook.  Laat ons genieten van het leven en als wij daar iets kunnen in bijdragen zijn ook wij gelukkig.

Voor meer vragen of opmerkingen contacteer ons zeker op het nummer 0474/083.940 of via het contactformulier. 

Veel plezier met onze producten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »