i9 Waterfles

Min: €0 Max: €50

De i9 Waterfles heeft ons ongelooflijk verrast.

Ook al ben je geen waterdrinker, de I9 Bottle zal je over de streep trekken.  Het water dat je er in doet wordt  zachter en smaakt lekkerder.  Het water wordt terug vitaal, dat merk je en dat proef je.  Het effect is fantastisch.

De i9  waterfles werd specifiek ontworpen en uitgebreid wetenschappelijk getest, om te zorgen voor het effect dat de vloeistof die je erin doet terug vitaal en gestructureerd wordt.

Het is algemeen bewezen dat gestructureerd water gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam en vooral ook lekkerder smaakt.  Nu is het voor iedereen bereikbaar en zelfs in een mooie fles.

Kies jouw kleur en geniet ervan. 


I9 Waterfles - Passie

€49,95

Stimuleer je Lichaamsenergie
De i9 Waterfles is een glazen fles met gekleurde rubberen ringen en een siliconen tag.
Deze fles werd specifiek ontworpen en wetenschappelijk getest, om te zorgen voor het effect dat de vloeistof die je erin doet teru...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen