Arti-Forte+

Arti-Forte+ is bedoeld voor mensen met hevige gewrichtspijnen. Het neemt de pijn weg door de natuurlijke pijnstiller en start het herstel op. Het zorgt ervoor dat uw gewrichten beter gesmeerd worden.

Lees meer...
Arti-Forte+ is bedoeld voor mensen met hevige gewrichtspijnen.  Het neemt de pijn weg door de natuurlijke pijnstiller en start het herstel op.  Het zorgt ervoor dat uw gewrichten beter gesmeerd worden.

De Limburgse paardenchirurg Tom Mariën ontwikkelde een voedingssupplement tegen artrose dat ook bij mensen zeer efficiënt werkt.  In de paardenkliniek te Lummen ontwikkelde Tom Mariën acht jaar geleden een voedingssupplement ter bescherming van gewrichten van dure competitiepaarden. De kliniek opereert ontzettend dure paarden, waarvan de prijs soms kan oplopen tot meer dan 5 miljoen euro. Wanneer deze dieren mankementen gaan vertonen omwille van kraakbeenletsels dan betekent dit een enorme waardevermindering.  Omwille van de spectaculaire werking op de dieren, gingen sommige eigenaars zelf de pillen nemen en waren bijzonder tevreden over het resultaat.   De anti-artrosepillen die oorspronkelijk uitsluitend voor paarden werden ontwikkeld, worden  sinds kort ook in een humane versie op de markt gebracht. In samenspraak met enkele vooraanstaande orthopedische chirurgen werden de dosis van enkele ingrediënten herschikt en werd het product voor humaan gebruik gekeurd.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »